"The world is a series of miracles,
but we're so used to them we call them ordinary things"

 


Passion for Nordic simplicity
and pure organic linen

Made in Denmark

Kollektionen

Kollektionen består af meget eksklusive pyntepuder, sengelinned mm. i økologisk (GOTS)- eller OEKO-tex certificeret hør, og flere produkter er under udvikling. Hvert produkt tager tid at udvikle, da vi ikke går på kompromis med kvalitet, materialer og design. Vi har specialiseret os i hør. Hør har fantastiske egenskaber. Det er sundt at sove i og er nærmest uopslideligt, hvis det behandles korrekt. Hørrens kvalitet og skønhedsværdi overgår alle moderne materialer. Det bliver kun smukkere med tiden og når det bliver brugt.

Læs mere

Processen

Alle dele af vores produktion foregår i Europa, lige fra hørfrø til færdigt produkt, og al forarbejdning af hørgarnet sker i samarbejde med de mest kompetente fagfolk. Målet har derforuden været, at flere af vores processer foregår i Danmark. Vores produkter af GOTS certificeret hør væves i Østrig og sys til færdige produkter i Danmark. Vores OEKO-tex certificerede produkter væves og sys i Litauen. Den elegante emballage er produceret i Aarhus, naturligvis i FSC certificerede materialer. Når du køber produkter hos Ordinary Things kan du være sikker på, at der er kontrol med hvert produktionsled i udarbejdelsen af vores eksklusive produkter.

Læs mere

Filosofien

Filosofien bag Ordinary Things er at udvikle eksklusivt ”homewear” i ultimativ kvalitet, med et nordisk look og altid bæredygtigt. Ordinary Things blev grundlagt i 2014 ud fra idéen om, at skabe tidløse tekstilprodukter i hør, som lever op til den danske designtradition og som passer perfekt ind i de moderne nordiske hjem. Hør er det perfekte materialevalg til at give en enkel, naturlig og underspillet luksus. Hør er fantastisk når det kommer til bæredygtighed, da nærmest hele planten kan bruges. Vi har sat en ære i, at udvikle produkter der matcher kunders forskellige ønsker om bæredygtighed, lige fra OEKO-tex certificerede produkter til den absolut højeste økologiske certificering, nemlig GOTS-certificering.

Læs mere

Et billede siger mere end 1000 ord #Ordinarythings - billeder fra instagram