"The world is a series of miracles,
but we're so used to them we call them ordinary things"

 


Passion for Nordic simplicity
and pure organic linen

Made in Denmark

Kollektionen

Kollektionen består af sengelinned i økologisk hør til børn og voksne, og flere produkter er under udvikling. Hvert produkt tager tid at udvikle, da vi ikke går på kompromis med kvalitet, materialer og design. Den helt specielle H.C. Andersen kollektion til børn er illustreret af den danske tegner Ditte Kaehne Gade, og de tilhørende eventyrbøger er fremstillet i samarbejde med bogbinder Lars Hedegaard. Hør har fantastiske egenskaber. Det er sundt at sove i og er nærmest uopslideligt, hvis det behandles korrekt. Hørrens kvalitet og skønhedsværdi overgår alle moderne materialer, og det bliver kun smukkere med tiden, når det bliver brugt.

Læs mere

Processen

Det har været en lang proces at sikre, at alle dele af produktet er produceret i Europa, lige fra hørfrø til færdigt produkt, og at al forarbejdning af hørgarnet sker i samarbejde med de mest kompetente fagfolk. Målet har derforuden været, at alle de processer der KAN foregå i Danmark SKAL foregå i Danmark. Det spundne hørgarn væves til metervarer i Sverige og i den sydlige del af Østrig. Syning foregår på en systue i Viborg, mens kontrol og pakning af det færdige produkt sker i virksomhedens hjemby, Struer. Den elegante emballage er produceret i Aarhus, naturligvis i FSC certificerede materialer. Eventyrbogen som følger med børnesengetøjet er håndindbundet efter gamle traditioner hos Bogbinder, Lars Hedegaard.

Læs mere

Filosofien

Filosofien bag Ordinary Things er Made in Denmark – ultimativ kvalitet – nordisk look – og bæredygtighed. Ordinary Things blev grundlagt i 2012 ud fra idéen om, at skabe tidløse tekstilprodukter i hør, som lever op til den danske designtradition og som passer perfekt ind i de moderne nordiske hjem. Hør er det perfekte materialevalg til at give en enkel, naturlig og underspillet luksus.

Læs mere

Et billede siger mere end 1000 ord #Ordinarythings - billeder fra instagram